Борба с вредители - ЕЛО Пест Контрол и ЕЛО ПЕРФЕКТ

В дома и офиса Изпрати запитване

Посещаваме Ви в удобно за Вас време и извършваме обработката с висококачествени препарати, които нямат миризма, не оставят петна и са одобрени за работа в среда обитавана от хора и домашни животни. При наложили се две обработки, срещу хлебарки или дървеници, даваме гаранция от три месеца. Отлични цени и промоции при обработката на апартаментите и общите части на входа

Входове и мазета Изпрати запитване

Извършваме обработки срещу хлебарки и бълхи с електрическа машина на мазета, абонатни, тавани. Опръскваме и общи части, площадки и стълбища на входове. Обработваме срещу гризачи мазета и тавани.

В двора и градината Изпрати запитване

Извършваме обработки против комари, кърлежи и др. след предварителна уговорка при стабилна прогноза за времето и при окосена трева

Училища и детски градини Изпрати запитване

Предлагаме договор с абонаментни програми за градини и училища, включващи пълна защита от вредители, дезакаризации на зелените площи, стриктна документация според изискванията. Всяка допълнително наложила се обработка е безплатна.

Договори с ежемесечни посещения. Пълна гаранционна защита- всички обработки са включени в месечната такса. Обработки на кухни, салон и летни градини против мухи и комари. Схеми, протоколи и документация според изискванията на РЗИ и БАБХ.

„ Дезинфекция срещу Коронавирус ( КОВИД 19)"

Производства Изпрати запитване

Абонаментни договори- различен брой платени посещения годишно- според спецификата на обекта. Гаранция за отстраняване на проблемите. Свържете се с нас и ще ви убедим!! Документация съобразена с въведените сертификати за качество ( BRC - Група А, IFS, HALAL Certificate, ISO 9001:2008,ISO 22000:2005, GMPB2+ FSSC 22000 и други) включително документация на английски.

„ Дезинфекция срещу Коронавирус ( КОВИД 19)"

Зърно бази и мелници Изпрати запитване

Предлагаме абонаментни програми против складови вредители, обработка на плоски складове, липове и мелнични комбинати, фумигация на зърно и готова продукция.

Болници и клиники Изпрати запитване

Абонаментни договори и пълна защита от вредители. Обработки съобразени с динамиката на лечебното заведение, без риск за пациентите и персонала. Стриктна документация, според нормативната уредба.

Магазин за препарати Изпрати запитване

Посетете нашият фирмен магазин. В него ще намерите качествени препарати срещу вредители. Ще получите и компетентни съвети как да ги използвате най-ефикасно и безопасно за вас и околните.